Navigatie GPS (navigatiegps.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

Livrare gratuita oriunde in tara la comenzile peste 900 Lei

Taxa de livrare: 25 lei oriunde in tara pentru comenzile sub 900 Lei
Termen de livrare: 24-72h

RETURNARE

Dvs. beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile din ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs, intra in posesia fizica a produselor sau ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de dvs, intra in posesia fizica a ultimului produs /ultimei piese (in cazul in care dvs comandati printr-o singura comanda produse multiple/piese care vor fi livrate separat).
Termenul de  Retragere – persoane fizice este de 14 zile Calendaristice.Termenul de  Retragere – persoane juridice este de 48 ore.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne informati cu privire la decizia dvs de retragere din contract. In acest scop, aveti la dispozitie formularul standard de retragere mentionat la sectiunea retur sau  puteti face orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate, iar noi va vom comunica fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere.

Obligatiile dvs in cazul retragerii

Dvs. sunteti obligat sa returnati produsele catre societatea noastra (sau unei persoane autorizate de catre societatea noastra sa receptioneze produsele), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere din contract, prin transmiterea formularului de retragere sau prin orice declaratie neechivoca mentionata la sectiunea “Exercitarea dreptului de retragere”. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de dvs  inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile. Dumneavoastra suportati costurile de transport directe in prevederea returului.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Returul produsului se face cu toate accesoriile livrare, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea in aceeasi stare in care au fost livrate(fara urme de uzura sau montaj).  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, www.navi-abc.ro  îşi rezervă dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Diminuarea valorii se va realiza  si in cazul in care produsul prezinta urme de montare definitiva in bord (ex: zgarieturi si/sau distrugeri ale elementelor produsului ca urmare a  incastrarii in bordul masinii, a decuparii firelor, a prinderii suruburilor si ramelor metalice de clipsare sau din plastic). Produsele comercializate de catre noi detin mufa adaptoare Plug&Play astfel incat verificarea functionalitatii produsului se poate testa fara a aduce modificari, conectand mufele adaptoare. In functie de gradul de uzura se va percepe o diminuare a valorii incepind cu 15% pana la 50% din valoarea incasata.

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere returnarea produsulor. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului! Daca produsul nu respecta informatiile prezentate pe site sau a fost deteriorat, costurile de transport ale coletului retur vor fi suportate de catre noi.

Ai un termen de maxim 14 zile de la primirea coletului pentru a returna produsele.

Ca si in cazul garantiei, dreptul de retur este valabil doar pentru produsele care nu au fost montate. Pentru a putea beneficia de garantie sau drept de retur al unui produs cu urme de montaj, este necesar sa ne furnizati devizul de montaj intr-un service autorizat impreuna cu bonul de casa (cu data in care a fost montat).

Pasi pentru realizarea unui retur:

  • Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice.
  • Completati folosind metoda de contact un mesaj care sa contina datele pe care a fost trimisa comanda alaturi de solutia dvs, SCHIMB COLET sau RETUR RAMBURS
    – pentru aceasta metoda, mesajul trebuie sa contina si un cont IBAN al dvs.
  • Ambalati produsul/produsele pe care doriti sa le returnati, va rugam sa nu returnati produsele in ambalajul original
  • Contactati o firma de curierat pentru a prelua coletul cu destinatia: Navigatie GPS, +40 754 801 211,   Targoviște România
  • Contactati-ne telefonic la numarul +40 754 801 211 sau via email la adresa comenzi.navigatiegps@gmail.com pentru a anunta expedierea returului.